Events

Hall NORA PRESTIGE ART

Reușitele noastre vorbesc de la sine! Ne putem lăuda cu cea mai nouă sală de evenimente și de conferințe pe care am amenajat-o în cadrul pensiunii Nora, o sală care a găzduit deja întruniri profesionale importante la nivel național. Sala Nora Prestige Art, cu o capacitate de 50-55 de locuri, poate fi descrisă extrem de simplu, dar foarte relevant, prin doar câteva cuvinte: rafinament, eleganță modernă și distincție!

Hall NORA PRESTIGE

Cochet, rafinat, select – așa va arăta evenimentul tău organizat în sala Nora Prestige, amenajată special pentru orice petrecere la care ai cel mult 45-50 de invitați!

Hall NORA

The classic never goes out of style! We have chosen, for the Nora Hall, a style characterized by a classic elegance, which inspires the perfect balance between traditional and authentic! Spacious enough to accommodate 140 people, the Nora Hall is emblematic for a successful event!

Outdoor Events

În drumurile noastre trebuie să găsim întotdeauna cel mai bun punct de plecare… sau de întoarcere. Important e să ne putem relaxa și să fim mulțumiți de alegerile noastre! 𝒫𝑒𝓃𝓈𝒾𝓊𝓃𝑒𝒶 𝒩𝑜𝓇𝒶 𝒫𝓇𝑒𝓈𝓉𝒾𝑔𝑒 rămâne de fiecare dată una dintre aceste alegeri, mai ales dacă dorim să organizăm un eveniment memorabil! Capacitate 80-100 persoane.
✨Discover our piece of Heaven!

Check Availabity

Book your holiday here for surprising and satisfactory benefits.

1 Room , 1 Adult , 0 Children
Rooms
Adults
Childrens
Need Help? Call 0752241206
Booking Rules Term & Privacy
en_USEnglish